Helgen<3

Hejsan nu var det ett tag sen jag skrev!

I veckan har det varit mycket med skolan och annat. Som jag inte riktigt orkar med just nu men de löser sig. Men kan säga så här att nu är jag tillbacka till ruta ett.

I Fredags var man i skolan hade prov och lite så. Efter skolan gick jag med en kompis till centrum så köpte vi cigg sen gick jag hem. Lagade mat så kom Iman till mig. Vi satt och käkade och snackade ett tag det var mysigt. Sedan så började vi fixa oss och så gick vi ner till donken. Tog en coola och satt där ett tag så kom Corre. Sen drog vi till bussen så kom Erica och Manne. Så åkte vi till stockholm östra där mötte vi jessica,Malin och Linda. Så åkte vi till lokalen där var Aicha. Vi satt alla och snackade och rökte vattenpippa så kom det fler och fler. När alla som skulle komma var där började partyt. Kanske inte för mig var mycket tjafs och diskutioner för min del men det var endå bra för då kom man fram till olika saker. Men på slutet var det ganska lugnt endå.









Dom sista drog vid halv två typ vi städade lite sen gick vi ner på donken och käkade lite. Sen drog vi hem till Aichas bror. Vi la oss tre pers i sängen så sov Corre i soffan. Sov nästan ingenting den natten. Men en helt okej natt. Nästa dag satt vi och snackade ett tag sen drog vi till lokalen och letade efter ett busskort och fixade lite sen åkte vi hem.

Kom hem vid halv tolv helt död. Så tog det lugnt hela dagen och fixade massa saker hemma. Sen på kvällen var jag hemma och kollade på film och snackade i telefon med lite kompisar och var uppe med mamma. I dag ska jag typ damsuga här hemma lite ta det lugnt lixom. Aja vargie helg kan inte bli dom bästa.

Längtar tills i morgon så att man kommer ut här ifrån. Få göra saker. Ska träna i morgon också. Tjingeling

Boston tea party!

Såg att ikväll fem i tio så kommer Boston tea party att gå på femman! :) Love that show. Den här gången måste man bara kolla för att nu testar Philip och fredrik om man kan smyga med att vara på jobbet. Det kommer vara as kul. haha Såg reklam inslaget fy fan asså. :p

Aja nu har jag varit duktig gått igenom allt jag ska kunna till matte provet på fredag. Så i morgon kommer jag bara göra stencieln för att se om jag kan allt. ;) Men ska gå nu och duscha tjingeling


Meditera

Vad mysigt det var. Släkte alla lampor och tände ljus. Så satte jag mig och mediterade i cirka 20 minuter. Det var jätte härligt. Man kom verkligen in i sina egna tankar man glömde borrt allt annat. Det här rekomenderar jag haha. Jag ska i alla fal göra det en gång per dag så får vi se om det hjälper mig mot stress och annat jobbigt.

Aja ska gå och plugga matte och laga lite mat nu.
tjingeling


Måndag vilken jävla dag!

Hej på er !
Idag var det verkligen en oturs dag för mig. Jag sov nästan ingenting i natt pgr av att det var snö storm hela natten. Det blåste som fan de knastrade och tjöt utanför mina fönster. Men somnade kanske halv ett. Så vaknade man av att klockan ringde halv sju. Jag ville verkligen inte gå upp men tvingade mig själv. Sen efter många koppar kaffe vart de av till skolan.

I skolan var det rätt lugnt vi hade inge samhälle så  vi sköt upp engelskan så vi slutade mycket tidigare. :) de var i alla fall bra. Sen fick vi tillbacka vårat No prov.. Who jag fick G+ så himla nöjd jag är. Ska verkligen försöka sattsa nu lite på no:n för hon tror jag kan nå vg i betyg men vi får väll se. Aja sen efter vi slutat gick vi alla tjejer och käkade lunch i skolan så klart. Sen gick vi ner och träffade snyggingen ;) en liten stund. Har inte träffat honom på hela helgen :(! Sen drog vi jag skulle gymma men kom tydligen inte in för det var tids begränsat. Jag har ett lite billigare kort. Så jag får inte börja träna förens ett. Så jävla iriterande jag pallade inte sitta där i 45 minuter. Så jag gick till täby centurm. Köpte vaselin och sprang runt som en galning för att få ut 50 kr tills i morgon. Var tvungen gå till tre olika affärer att få ut pengarna så måste man köpa något också för annars går det inte. Aja jag fick pengarna till slut det betyder att Johanna får cigg i morgon! :)

haha aja sen mötte jag Iman och corre för att ta bussen men då missade jag och Iman våran buss så jävla typiskt. Aja kom hem till slut. Nu sitter jag med en filt och en kopp varm choklad. Ska snart börja plugga lite till på matte provet och sen ska jag testa meditera. Haha kanske låter helt stört men jag tror att det faktiskt hjälper speciellt mot stress. Aja vi får väll se. 

Men ni får ha en bra dag tjingeling   


Söndag

hejsan alihoppa!
Idag vaknade jag tidigt typ vid kvart över sju. Så jävkla iriterande men halv sov fram till tio. sen gick jag upp och käkade frukost och nu sitter jag här.

Ska snart byta om till träningskläder och träna med derasa träningsmaskin. Det var över en vecka sen jag tränade. Så känner att jag behöver de. Sen ska jag hoppa in i duschen.

En härlig start på dagen. tjigeling

I just want to come home!

Hellu everybody!
Jag vill åka hem nu till mina vänner och allt <3:) För nu har jag tröttnat på att ta det lugnt. Jag skulle bara sova hela helgen och jag har gjort det nu. Är ännu tröttare en vad jag var när jag kom hit. !! Jätte konstigt men så är det. I morgon ska jag sova länge så att dagen går fort. Så hoppas jag att vi åker rätt tidigt från pappa.

Aja ska väll hoppa i säng snart innan jag faller ihopp på data bordet. tjingeling

<3


Mortotskaka!



Var bara tvungen att säga de att pappa kom nyss hem dom har handlat morotskaka som vi snart ska äta :)! Så himla gått det är. eller vad tycker ni ?

Snö<3

Det är snö nu ute här i strägnäs ligger det som ett täke över den lilla staden. Så mysigt och ikväll ska vi för första gången tände brasan i spisen som nu borde funka. :) så himla mysigt.  Kan vi sitta där allihoppa med var sin filt och värma oss. Nej nu ska jag ut och göra lite snö änglar haha tjingeling


Äntligen Fredag!

Heeeeeeeej!
Äntligen är det fredag i morgon kan jag sova hela dagen lång. who. Idag har de inte hänt så mycket gick upp halv sju. Så jäkla trött man e helt stört. Aja sen kom jag till skolan hade massa lektioner och så  träffade jag snyggingen ett tag. Sen hade vi prov den sista lektionen. Jag tror att det gick bra hoppas jag får i alla fal g.
 
Aja sen tog jag och Iman bussen och åkte hem. Nu sitter jag här har käkat och packat väskan så snart kommer pappa.
 I kväll kommer vi väll käka middag tillsammans och kolla på någon film. Jag kommer säkert gå och lägga mig tidigt. Måna är inte hemma hon skulle iväg med jobbet på någon föreställning så hon kommer hem i natt.

Hoppas denna helg går fort.
bye

Desperat housewife

Älskar den här serien :)


Kläder!

Hellu :)!
var bara tvungen att ladda upp bilder på mina nya skor och jacka som mamma köpte förra helgen!

 


Bra att ha nu till vinten när det är klalt! vad tycks :)?

Sanningen!

Snart är det helg!
Jag är verkligen helt slut! Jag vett inte vad som hänt men den här och förra veckan har jag nästan inte orkat plugga till prov,eller göra andra läxor. Jag brukar altid ha energi och orka. Men nu är jag typ död. Det är så mcyket man ska göra hela tiden orkar inte ens tänka på det. Så nu har jag varit säng ligandes typ två dygn. Igår efter skolan gick jag och la mig. Så sov jag till elva eller något. Så kunnde jag inte somna om så jag bara låg där resten av natten. Sen somnade jag vid sex och vaknade halv åtta.

Kännde att jag var aldeles för trött för skolan så jag sket i den och somnade om. Har verkligen ingen enrgi kvar. Jag har legat i sängen hela dagen typ ^^ var tvungen att städa och packa för annars skulle mamma få damp.

Jag ska till pappa i helgen! Så nu ska jag verkligen inte göra någonting orkar inte de ska bara sova hela helgen. Så måste jag plugga lite till ett matte prov vi kommer att ha. Men that´s it.  Men det känns som att kroppen har sakt upp lixom orken finns inte kvar. Men i morgon ska jag gå. De måste jag för har naturkunskaps prov. Nästa vecka hoppas jag att orken är tillbacka.

Men ska gå och göra lite lunch nu tjineling


In School!

To day it´s wensday!

Hejsan nu är jag i skolan har inte ett skitt att göra även fast vi har lektion! Aja så är det typ altid med våra fotolektioner...
Idag efter skolan ska jag egentligen träna på gym men Iman är sjuk så hon ska inte träna får se om jag gör de endå. För vi hade tänkt gå till Charmante och kolla på lite kläder inför nyår!

Jag har ingen anning om vad jag vill ha men tänkte kolla lite så man får lite ideer.
Gu vad jag längtar. Då ska det festas som bara den :p.

Men ska gå nu och försöka hänga med på lektionen. tjingeling <3


It will be a better day in the morning


Jag älskar den här låten<3


Min underbara helg<3

Hejsan :)!

Ni kanske ser att jag håller på att fixa i årdning min blogg den är inte färdig en. Ska fixa upp en ny header och så ska jag ändra lite annat.

hoppas ni har haft en bra helg :P? Det har i alla fal jag en av dom bästa på länge kan man säga! I fredags var man i skolan hade nationelt prov men det gick ganska bra. Sedan hade vi lite lektioner till sen var jag tvungen att skolka från min sista för att jag skulle inte hinna fixa allt inför festen annars. Så kom hem packade väskan sminkde mig och bytte om. Sedan drog jag till centrum åkte sälskap med Iman. Så träffade vi min syrra och hämtade spriten. Sedan kom Jessica så tog vi bussen hem till Iman fixade lite där. Sen drog vi ner med grejerna till lokalen. Så hade vi tre lite för fest!
<3:) sen mötte vi nästan alla tjejerna på donken. Så satte vi oss och käkade där. Sedan drog vi tillbacka till lokalen så började festen! Det var jätte kul mycket dans och snack. Jag, Iman med flera sov kvar i lokalen de var nice men man sov inte så värst mycket. Jag sov i soffan med en sovsäck som jag delade med en annan. haha den enda som fick en egen soffa var Lokal värdinnan Iman. hehe

Sen så städa alla typ jag mådde inte så bra så jag orkade inte göra så mycket. Sen stack vi hem. Jag la mig på en gång och sov till halv ett. Sen gick jag upp och käkade så drog jag och mamma till centrum. Vi lämnade in mina skor och så köpte vi ett par nya. Så köpte jag en jätte fin jacka. Sen blev de fika. Det var en mysig dag var länge sen jag och mamma gjorde något bara vi. Sedan kom Iman så åkte vi hem till mig. Satt och snackade om allt möjligt så käkade vi middag och tog de lugnt. Sen drog hon vid tio jag satt och kollade på film med brorsan och mamma sen gick jag och la mig.

Idag har jag rensat hela mitt rum blev fyra stora kassar som jag slängde med massa skräp. Så himla duktig jag känner mig nu. Sen fixade jag mig i ordning så åkte vi till solna och kollade på en konsär som min bror var med på. Sen kom jag och mamma hem åt middag. Jag tycker det har varit en jätte mysig helg. Men ska gå  och glo på tv nu tjingeling

Skoldagar!

Äntligen helg!

Hejsan, nu är det snart helg har varit så mycket i skolan så att man är helt död. Så det ska bli skönt med helg.
I morgon ska vi tjejer ha tjej middag och sen kommer det lite grabbar senare på kvällen. Vi ska vara i en lokal så det kommer bli super kul.

ni får ha det så bra så länge tjingeling


Burger Kings egna Prinsessor!

Hejsan :)

Idag är det härliga Måndag, eller hur? haha
I morse när jag skulle göra frukost så blev det en liten eldsvåda i vårat kök men de var fan inte mitt fel.. Våran brödrost är cp så bröden som jag rostade kom aldrig upp så luktade det jätte bränt. När jag kom in så var det imitt i hela köket såg inte ett skit och brödrosten glödde det om som fan. Så jag fick dra ur kontakten och mina svarta mackor ploppade upp mums. haha så fick jag öppna varenda fönster i hea lägenheten. Herrgud säger jag bara.. Mitt hår luktade as eldsvåda resten av dagen. ^^ Så blev brorsan as sur och ba - du måste juh hålla lite koll! jag ba eh - ja det skulle man itne behöva om brödrosten funkade som den ska.. aja

Sen blev de av till skolan och hade några meningslösa lektioner. Men det var endå kul så var juh våran bella tillbacka. :)! Så efter skolan så drog jag och Iman till gymmet och gymmade vi börjar bli farliga nu haha :p nej men allvarligt det känns faktiskt as bra att börja träna igen. Sedan skaffade jag kortet så gick vi till täby centrum. Vi var dumma nog och gick till böger king :(! Men var så himla hungrig. Så vi käkade där fast det var endå ganska kul. Killen som brukar bjuda på oss jobbade också så vi fick lite rabbat. Sedan kom han och snackade lite med oss haha :P han hade en bild på sin mobil med en kanin och de är fan stampe bambis kompis.. NI vett filmen ?? haha han ba nej det är inte den det här är någon rysk grej. haha vi ba nej.. aja vi ska alt bevisa för honom att det är stampe.. :P

Sen lite senare fick vi var sin glass grattis :P mums så himla gått de är:)! Han är så snäll haha. Sedan tyckte han att vi skulle bli burger kings prinssesor så vi fick två kronor av honom! :P haha


Prinsessor över Burger King :P !

Efter böger gick vi lite i centrum jag letade efter en tröja som jag ville ha på festen på fredag hittade en as fin svart! Har inge kort på den nu så ni får se den sen. Sen åkte vi hem jag har duschat och pluggat lite till no provet nästa vecka. Det var ganska mycket vi skulle kunna. Aja nu ska jag snart gå och glo lite på tv och ta en kopp te med mamma!
tjingeling

Belinda kommer hem idag :)<3

Hejsan :)!
Idag är det farsdag och jag vaknade jätte tidigt. Kunnde inte somna om så gick upp vid kvart i nio. Men det är så himla typisgt att man inte kan sova länge på helgen. Det är bara då man kan sova ut. Skoldagar måste jag gå upp halv sju vargie dag. Sen när det äntligen är helg så vaknar man tidigt i alla fal. ^^

Idag så gjorde jag och Måna frukost till pappa det var ganska mysigt vi tände massa ljus och satt och drack te. Det är endå ganska mörkt ute nu. Solen går upp senare och senare och snart är det jul. Jag längtar faktiskt lite. Det är en mysig period. Sitta med filtar äta choklad tända massa ljus. Dricka glögg.... Men det bästa är när man får julklappar och sen nyår! Men det är några veckor kvar.

Idag så kommer våran lilla Belinda hem från Malaysia hon har varit borta i två veckor! :( känns som en evighet. Men idag kommer hon äntligen hem :) så de kommer bli lite extra kul i morgon när man kommer till skolan.



Så idag ska jag äntligen åka hem. Det ska bli skönt jag vill åka så tidigt som möjligt men det verkar bli krångligt för dom andra här ^^ orka aja men jag kanske inte vill komma hem åtta på kvällen lixom. Men nu ska jag ta och fixa lite tjingeling

Lördags kväll!

Hejsan :)

Gu vad kallt det är fryser as mycket, sitter här inlindad i två fetta filtar :p hoppas jag inte är påväg på att bli sjuk :(!
Jag får väll gå ner och sätta mig vid värme ljusen ett tag och kolla på film med dom andra.

Idag så kom Mikis min älskling har inte träffat henne på jätte länge det var typ 2-3 månader sen minst! Så det var jätte kul att hon kom. Saknat henne så vi satt och snackade om allt o inget. Det har hänt ganska mycket endå sen sist vi träffades. Så de var skönt att snacka om allt kul o mindre bra som hänt. Så glodde vi som vanligt lite på tv jag blev helt död efter var as trött. Sedan körde pappa och jag hem henne och så åkte vi hem och käkade jätte god middag.
Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. Ska kolla på film i kväll med familjen och i morgon åker jag äntligen hem. Det har endå varit en helt okej helg förutom att jag och pappa bråkade i fredags. Men de löser sig ^^
tjingeling


Ny början!

Hejsan :)!

Det var ett tag sen jag skrev. Jag tog bort min gammla blogg vett inte riktigt varför de var så mycket då så orkade verkligen inte skriva så tog bort den helt! Men det var lite dumt. Men man gör saker man ångrar sen. Jag och min pojkvän gjorde slut. Vi tänkte typ för olika, nej jag vett faktiskt inte varför de slutade så men livet går vidare!

Jag saknar honom fortfarande ibland men det har inte gått så lång tid sen vi gjorde slut! Men nu ska jag ha en ny start på livet har jag bestämt. Jag ska börja om helt och bara göra saker som jag vill. Jag kommer koncentrera mig på skolan,träning,kompisar och fester! Så hoppas jag att dom hör av sig om mitt jobb har snart gått två veckor. Man behöver altid lite extra pengar.

Men nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer en kompis till mig som jag inte träffat på länge!
tjingeling

RSS 2.0